Bravery at home begeleidt individuen om een goede hormoonbalans te verkrijgen.

Afvallen, aankomen en hoe zie je eruit? Stiekem een onderwerp waar we allemaal wel eens over nadenken. En meestal ook wat van vinden, want met een kritische blik zien we allemaal wel iets dat beter kan. En dat is precies waar Bravery at home in begeleidt, een goede hormoonbalans.

Wil jij beter slapen en je energieker voelen? Je stresslevels verminderen? Strakker in je vel zitten? Vet verliezen op je probleemgebieden? En snel resultaat zien van je inspanningen? Dit is allemaal mogelijk wanneer jij je hormonen in balans krijgt.

Met Personal Hormonal Profiling ondersteun ik nu iedereen die blijvend van die interne discussie af wil. Na een intake en 0-meting ga jij aan de slag om jouw hormonen in balans te krijgen en jouw spijsvertering te optimaliseren. Dit bereik je door de voedingsadviezen te volgen, in combinatie met de voorgeschreven supplementen. Daarnaast krijg je ook een trainingsadvies, wat je ondersteunt in het bereiken van jouw doel.

Het doel is altijd gezondheid en niet in de eerste plaats afvallen of aankomen. Al is dat vaak wel een fijne bijkomstigheid. En het is natuurlijk geen wondermiddel. Als je besluit aan de slag te gaan, is 100% inzet nodig om het resultaat neer te zetten. Ik begeleid je, maar je zal je wel aan de spelregels moeten houden. Dat is namelijk de enige weg naar succes. Gelukkig is het goed vol te houden en begeleid ik je gedurende het gehele proces.

Hormoonbalans

Dit zit er in de programma’s

  • Individuele 0-meting, inclusief uitleg programma

  • Individuele meting, om (tussentijds) resultaat te bepalen

  • Persoonlijk voeding-, trainings- en suppletie advies

  • Tussentijds coachgesprek

  • Dagelijkse ondersteuning

‘Het is niet egoïstisch om goed voor jezelf te zorgen’

Hulp of advies nodig?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens