Sport en voeding gaan hand in hand. Want om uitstekende resultaten te behalen in sport, daar maakt voeding een cruciaal onderdeel van uit.

Een goede hormonale balans zorgt ervoor dat jouw klanten ondersteunt worden in het behalen van hun doelen. Zitten klanten op een plateau waar ze niet vanaf lijken te komen? Willen ze van dat laatste vetrolletje af, wat maar niet lijkt te verdwijnen? Of gewoon strakker in hun vel zitten?

Hebben ze klachten die ze allang geaccepteerd hebben? Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoofdpijn, slecht slapen, opgeblazen gevoel, intoleranties, allergieën, huidproblemen en depressieve gevoelens. Een goede hormonale balans kan dit allemaal oplossen.

Met het Personal Hormonal Profiling programma worden jouw klanten ondersteunt in het behalen van hun doelen. Deze programma’s kunnen speciaal voor jouw leden worden gegeven in jouw studio of box. In groepstrajecten of individueel. Onder jouw vlag, met mijn expertise.

Zonder dat jij de benodigde expertise in huis hoeft te hebben, is dit jouw kans om wel de extra service aan jouw klanten aan te bieden. Net dat stapje extra, waardoor zij sneller hun doelen kunnen behalen. Personal Hormonal Profiling is namelijk een fantastische aanvulling voor iedereen met een sportieve levensstijl.

Gun jij jouw leden net dat stapje extra, maar mis je de kennis om dit goed op te pakken? Of krijg je hier net iets minder energie van dan de begeleiding op de vloer? Dan maak ik graag kennis met je!

NEXT LEVEL

in jouw studio

  • Zonder dat jij zelf de expertise hoeft te hebben

  • Jij kan doen waar jij het sterkst in bent

  • En de meeste energie van krijgt

  • Een extra service in jouw studio

4th Gym | Samenwerkingspartner Bravery at home | Voedingscoach

“Ik had last van gewichtstoename, maar vooral van mijn spijsvertering (lactose intolerantie waar ik jaren, zonder dat ik het wist, dagelijks spier- en hoofdpijn van had. Ook was mijn buik hierdoor opgezet).

Je hebt mij zo goed geholpen met de juiste voeding! Ik ben 10 kg afgevallen, terwijl ik nu meer eet dan voorheen. Mijn spijsvertering is weer zo goed als hersteld en ik voel mij veel energieker.”

Tony Lamers
Eva Cordewener | Personal Hormonal Profiling

“Ik had nooit gedacht dat je hormoonbalans zo’n grote invloed kan hebben!

Via de sportstudio van Hunters Academy kwam ik in aanraking met het PHP programma en zag hoe andere members daarmee ieder op hun eigen vlak mooie resultaten behaalden. Door middel van structuur in je voeding aangevuld met basis supplementen je hormoonbalans verbeteren bekende voor mij al na 3 dagen meer energie, focus en innerlijke rust. En dat werd in de volgende 3 weken alleen nog maar beter, ook beter slapen, echt uitgerust wakker worden, betere resultaten met sporten… De resultaten na 3 weken waren voor mij dan ook reden om door te gaan, de PHP-structuur is voor mij een levenswijze geworden!

Zeker ook met dank aan de coaching en begeleiding van Astrid, haar constructieve feedback en ook de heldere uitleg van de resultaten van de metingen maken dat ik zoveel beter in contact sta met mijn lichaam, ik voel nu beter dan ooit aan wat bepaalde keuzes in voeding met mij doen en dus kan ik die bewuster maken waardoor ik er nog meer van geniet.”

Eva Cordewener

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder.’

Wil je weten wat ik voor jouw studio kan betekenen?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens