The real deal, het 3 maanden programma om de stap te zetten naar hormonale balans. Een disbalans is vaak in jaren opgebouwd, dit kan je niet in enkele weken herstellen. Met dit programma maak jij daadwerkelijk verschil en kan je de balans uiteindelijk herstellen. Je werkt aan het optimaliseren van je spijsvertering en zorgt er dus voor dat je jouw voeding daadwerkelijk kan opnemen. Na elke tussentijdse meting is het namelijk tijd om kleine nuances aan te brengen, waardoor jij nog sneller voortgang kan boeken.

Het traject wordt gestart met een anamnese en 0-meting. Hierdoor heb je precies helder waar je staat en bepalen we welke doelen haalbaar zijn. Er is dagelijkse begeleiding, waardoor er snel bijgestuurd kan worden. Je krijgt 4 tussentijdse coachmomenten, zodat je zeker weet dat je op de goede weg blijft.  Door de tussentijdse meting en de eindmeting weet je precies wat het resultaat is.

Hormonen reguleren onze stofwisseling, onze eetlust, onze kracht en de omvang van onze spieren. Maar ook waar we vet opslaan wordt door onze hormonen bepaald. Ze bepalen dus eigenlijk hoe wij eruit zien. Daarnaast bepaalt onze hormoonbalans ook hoe we ons voelen. De hersenen controleren namelijk onze hormonen, maar onze hormonen controleren ook onze hersenen. Een vicieuze cirkel, waar balans dus noodzakelijk is. En niet alleen voor vrouwen. Ook voor mannen is het cruciaal om balans te hebben in de hormoonhuishouding.

In 3 maanden jouw hormonen in balans, dat is wat er gebeurt met the real deal. Door het committent dat je hiermee aangaat, kan je echt het verschil maken. Je ontvangt bij de aanvang van het traject een startpakket supplementen ter waarde van € 146,00. The real deal, 3 maanden aan de slag, vraagt om een investering van € 999,00.

The real deal, voor als je voor eens en voor altijd van je klachten af wilt. Are you brave enough?

‘You will never regret being brave.’

THE REAL DEAL

Dit krijg je

  • Kick off met 0-meting

  • Twee tussentijdse metingen om voortgang te bepalen

  • Eindmeting om het resultaat te bepalen

  • Persoonlijk voeding-, trainings- en suppletie advies

  • Vier keer tussentijds coachgesprek

  • Dagelijkse begeleiding

  • Trainingsadvies

  • Startpakket supplementen t.w.v. € 164,22

Petra Zwemmer | Personal Hormonal Profiling

“PHP heeft me geholpen om weer af te vallen. Ik stond al maanden op een vast gewicht en was zelfs wat aangekomen. Door de structuur van het programma met de juiste combinaties viel ik weer af. Door de appgroep is het ook goed vol te houden en bleef ik gemotiveerd om minimaal 5 maaltijden klaar te maken. Dat is voor mij de grootste waarde van het programma, de appgroep. Daardoor bleef ik gemotiveerd en vooral geïnspireerd om lekkere gerechten te maken.

Dank je wel Astrid voor je professionele coaching en het hosten van deze mooie groep.”

Petra Zwemmer
Klanten van Bravery at work | Voedingsadvies | Voedingscoach

“Dank je wel Astrid, dat je mij op het pad van deze nieuwe lifestyle hebt gebracht en met jouw fijne begeleiding de lastige momenten die er zeker in het begin waren hebt door gesleept. Ik ben er blij mee en kan er nog heel lang mee doorgaan!”

Patricia Herni

Are you brave enough?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens