The real deal, het 8 weken programma inclusief twee keer per week personal training. Met dit programma maak jij daadwerkelijk verschil en kan je de balans uiteindelijk herstellen. Je werkt aan het optimaliseren van je spijsvertering en zorgt er dus voor dat je jouw voeding daadwerkelijk kan opnemen. Door tijdens de trainingen jouw balans zodanig te verstoren, gaat het herstel sneller.

Het traject wordt gestart met een anamnese en 0-meting. Hierdoor heb je precies helder waar je staat en bepalen we welke doelen haalbaar zijn. Er is dagelijkse begeleiding, waardoor er snel bijgestuurd kan worden. Daarnaast train je twee keer per week, waardoor je gericht aan een sterker lichaam werkt. Door de tussentijdse meting en de eindmeting weet je precies wat het resultaat is.

Hormonen reguleren onze stofwisseling, onze eetlust, onze kracht en de omvang van onze spieren. Maar ook waar we vet opslaan wordt door onze hormonen bepaald. Ze bepalen dus eigenlijk hoe wij eruit zien. Daarnaast bepaalt onze hormoonbalans ook hoe we ons voelen. De hersenen controleren namelijk onze hormonen, maar onze hormonen controleren ook onze hersenen. Een vicieuze cirkel, waar balans dus noodzakelijk is. En niet alleen voor vrouwen. Ook voor mannen is het cruciaal om balans te hebben in de hormoonhuishouding.

In 8 weken jouw hormonen in balans, dat is wat er gebeurt met the real deal. Door het committent dat je hiermee aangaat, kan je echt het verschil maken. Je ontvangt bij de aanvang van het traject een startpakket supplementen ter waarde van € 106,10. The real deal, 8 weken aan de slag met jouw voeding en begeleid met personal training, vraagt om een investering van € 2165,00.

The real deal, voor als je voor eens en voor altijd van je klachten af wilt. Are you brave enough?

‘You will never regret being brave.’

THE REAL DEAL

Dit krijg je

  • Kick off met 0-meting

  • Twee tussentijdse metingen om voortgang te bepalen

  • Eindmeting om het resultaat te bepalen

  • Zestien keer personal training sessie

  • Dagelijkse begeleiding

  • Startpakket supplementen t.w.v. € 106,10

  • Persoonlijk voeding-, trainings- en suppletie advies

  • Trainingsadvies

Petra Zwemmer | Personal Hormonal Profiling

“PHP heeft me geholpen om weer af te vallen. Ik stond al maanden op een vast gewicht en was zelfs wat aangekomen. Door de structuur van het programma met de juiste combinaties viel ik weer af. Door de appgroep is het ook goed vol te houden en bleef ik gemotiveerd om minimaal 5 maaltijden klaar te maken. Dat is voor mij de grootste waarde van het programma, de appgroep. Daardoor bleef ik gemotiveerd en vooral geïnspireerd om lekkere gerechten te maken.

Dank je wel Astrid voor je professionele coaching en het hosten van deze mooie groep.”

Petra Zwemmer
Klanten van Bravery at work | Voedingsadvies | Voedingscoach

“Dank je wel Astrid, dat je mij op het pad van deze nieuwe lifestyle hebt gebracht en met jouw fijne begeleiding de lastige momenten die er zeker in het begin waren hebt door gesleept. Ik ben er blij mee en kan er nog heel lang mee doorgaan!”

Patricia Herni

Are you brave enough?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens