Supplementen zijn noodzakelijk, juist bij een gezonde levensstijl. Omdat we simpelweg niet voldoende uit onze voeding verkrijgen.

Natuurlijk begint het allemaal met een gezonde levensstijl, waarbij gevarieerde voeding heel belangrijk is. Helaas is dit niet voldoende en zijn supplementen nodig om genoeg van de juiste voedingstoffen binnen te krijgen.

Welke supplementen jij nodig hebt en voor hoelang je deze neemt, dat hangt af van jouw persoonlijke situatie en de doelen die jij graag wilt bereiken. Het nemen van supplementen is daarom maatwerk en een goede voorlichting is echt aan te bevelen.

Supplementen zijn nodig omdat deze voedingsstoffen niet langer voldoende in onze voeding zitten. Dit omdat de voedingsbodem is uitgeput, waardoor de voedingsstoffen niet meer in onze voeding voorkomen.

Daarnaast moet voeding steeds sneller beschikbaar zijn en eten we vaak voedsel dat buiten het seizoen valt. Dat betekent dat het voedsel al een flinke reis heeft gemaakt voor het hier in de winkel ligt. En dat gaat ten koste van de voedingsstoffen.

Ook is het belangrijk dat jouw lichaam alle voedingsstoffen kan opnemen. Zowel uit voeding, als uit de supplementen. Daarvoor is een optimale spijsvertering nodig. Maar liefst 98% van de mensen maakt bijvoorbeeld te weinig maagzuur aan, waardoor je al niet alles uit je voeding kan halen. Gelukkig is dit snel op te lossen.

Ik gebruik alleen producten van hoge kwaliteit. Daarom gebruik ik Fundamentals, Nutrabio en Goldea Health.

WAAROM NEEM JE

supplementen

  • Als toevoeging op een gezonde levensstijl

  • Omdat gevarieerde voeding alleen niet genoeg is

  • Het productieproces van voeding te snel is

  • De voedingsbodem is uitgeput

‘Let food be thy medicine and medicine be thy food’

Ik wil graag supplementen bestellen

Vul hier je bestelling in en ik laat je weten wanneer je het kan ophalen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens