Bravery at home gelooft niet in diëten. Simpelweg omdat diëten niet werken.

De meeste diëten zorgen namelijk voor een verlaging van onze stofwisseling, doordat de calorie-inname beperkt is. Dit betekent dat we in rust minder calorieën verbranden en dat het lichaam de calorieën die binnenkomen op zal slaan als vet. Het lichaam ervaart namelijk een moment van schaarste en zal alles wat binnenkomt opslaan om later te gebruiken. Daarnaast krijgen we vaak te weinig essentiële voedingsstoffen binnen tijdens een dieet, waardoor het lichaam stress ervaart.

98% van de mensen die afvalt met behulp van een dieet is binnen 5 jaar weer terug op het oude gewicht. Of is zelfs iets zwaarder. Het bekende jojo-effect. Om dit te voorkomen is het belangrijk om blijvend iets te veranderen en dat kan met het bereiken van hormonale balans.

Hormonen reguleren namelijk onze stofwisseling, onze eetlust, onze kracht en de omvang van onze spieren. Maar ze bepalen ook hoeveel en waar we vet op slaan. Hormonen zijn dus eigenlijk onze interne weegschaal. Ook hoe we ons voelen wordt hormonaal bepaald.

Ieder mens is uniek, geen lichaam is hetzelfde. Afvallen is dan ook voor iedereen een eigen en uniek proces. Op deze manier begeleid ik mijn klanten dan ook. Met maatwerk, aangepast aan het individu.

HOE HET WERKT

Afvallen

  • Elk traject is anders, omdat niemand hetzelfde is

  • Er vind een uitgebreide anamnese plaats

  • Persoonlijk voeding-, trainings- en suppletie advies

  • Tussentijdse coachmomenten

  • Dagelijkse ondersteuning

‘Vooruitzien is regeren, een goede voorbereiding het halve werk’

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens