Kickstart, die is wat je met dit 4 weken programma krijgt. Een snelle start, dat je op weg helpt naar een optimaal werkende spijsvertering en een goede hormoonbalans.

Elk traject wordt gestart met een anamnese en 0-meting. Een duidelijk startpunt maakt namelijk precies helder waar je staat en welke doelen haalbaar zijn. Met de dagelijkse begeleiding weet je zeker dat je het programma op de juiste manier volgt. En met het tussentijdse coach moment en eindmeting, weet je precies wat het resultaat is. Al merk je dat zelf natuurlijk ook gaandeweg!

“Met deze kickstart geef jij jouw lichaam een boost en zet je de eerste stap om je hormonen in balans te brengen en je spijsvertering te optimaliseren.”

Hormonen reguleren onze stofwisseling, onze eetlust, onze kracht en de omvang van onze spieren. Maar ook waar we vet opslaan wordt door onze hormonen bepaald. Ze bepalen dus eigenlijk hoe wij eruit zien. Daarnaast bepaalt onze hormoonbalans ook hoe we ons voelen. De hersenen controleren namelijk onze hormonen, maar onze hormonen controleren ook onze hersenen. Een vicieuze cirkel, waar balans dus noodzakelijk is. En niet alleen voor vrouwen. Ook voor mannen is het cruciaal om balans te hebben in de hormoonhuishouding.

Deze 4 weekse kickstart zorgt ervoor dat jij de eerste stappen zet om deze balans te creëren. Je ontvangt bij de aanvang van het traject een startpakket supplementen ter waarde van € 87,60. Zo is een goede start gegarandeerd. De 4 weekse kickstart vraagt om een investering van € 469,00.

‘Je bent wat je eet en met name wat je opneemt’

KICKSTART

Dit krijg je

  • Kick-off met 0-meting

  • Eindmeting om het resultaat te bepalen

  • Persoonlijk voeding-, trainings- en suppletie advies

  • Tussentijds coachgesprek

  • Dagelijkse begeleiding

  • Startpakket supplementen t.w.v. € 87,60

Sofie Kleefstra | Review Bravery at home | Onze klanten

Bedankt voor je advies en je dagelijkse begeleiding. Het helpt enorm om dagelijks de voeding aan jou te laten zien en feedback te ontvangen.

Een verandering maken, zeker met voeding, is lastig, maar met jouw begeleiding super goed te doen!

Als resultaat heb ik meer energie met bijna geen energie dips meer en komen mijn hormonen meer in balans. Ik ben goed spieren aan het opbouwen en iets toegenomen in gewicht, wat goed voelt voor mij.

Heel erg bedankt Astrid! Ik ga nog even door met jou en zal je van harte aanbevelen in mijn netwerk!

Sofie Kleefstra
Eva Cordewener | Personal Hormonal Profiling

“Ik had nooit gedacht dat je hormoonbalans zo’n grote invloed kan hebben!

Via de sportstudio van Hunters Academy kwam ik in aanraking met het PHP programma en zag hoe andere members daarmee ieder op hun eigen vlak mooie resultaten behaalden. Door middel van structuur in je voeding aangevuld met basis supplementen je hormoonbalans verbeteren bekende voor mij al na 3 dagen meer energie, focus en innerlijke rust. En dat werd in de volgende 3 weken alleen nog maar beter, ook beter slapen, echt uitgerust wakker worden, betere resultaten met sporten… De resultaten na 3 weken waren voor mij dan ook reden om door te gaan, de PHP-structuur is voor mij een levenswijze geworden!

Zeker ook met dank aan de coaching en begeleiding van Astrid, haar constructieve feedback en ook de heldere uitleg van de resultaten van de metingen maken dat ik zoveel beter in contact sta met mijn lichaam, ik voel nu beter dan ooit aan wat bepaalde keuzes in voeding met mij doen en dus kan ik die bewuster maken waardoor ik er nog meer van geniet!”

Eva Cordewener
Natalie Serluï | Klant van Bravery at home

“Nooit geweten dat onze hormoonhuishouding voornamelijk gereguleerd wordt door de voeding die we dagelijks tot ons nemen. En al helemaal nooit geweten dat we maar liefst 7 hormoonsoorten hebben die allemaal invloed hebben op nachtrust, energie, gemoedstoestand etc.
Ik ben echt ontzettend blij dat ik een PHP traject heb gevolgd inclusief coaching van Astrid, omdat ik nu veel meer kennis heb over mijn eigen lichaam en over voeding dan voorheen.
Het resultaat na 1 maand was dan ook ongelooflijk: veel meer energie, continue een opgewekt gevoel (nadat de suiker en koolhydraten ontwenning verschijnselen verdwenen waren) veel betere nachtrust en eindelijk dat vervelende randje bij mijn buik verdwenen.
Ik kan het iedereen aanraden!”

Natalie Serluï

Are you brave enough?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens