Met deze Gamechanger van 8 weken kan jij daadwerkelijk het verschil maken. Je zet niet alleen de eerste stappen richting een optimale hormoonbalans en goed werkende spijsvertering, je gaat ook net dat stapje verder. Na de tussentijdse meting is het namelijk tijd om kleine nuances aan te brengen, waardoor jij nog sneller voortgang kan boeken.

Elk traject wordt gestart met een anamnese en 0-meting. Hierdoor heb je precies helder waar je staat en welke doelen haalbaar zijn. Met de dagelijkse begeleiding weet je zeker dat je het programma op de juiste manier volgt. Daarnaast is er ruimte voor 2 tussentijdse coachmomenten, waarmee we nog verder inspelen op de uitdagingen die je wellicht tegenkomt.  Door de tussentijdse meting en de eindmeting weet je precies wat het resultaat is.

Afscheid nemen van oude patronen en nieuwe patronen creëren. Dat is precies wat jij met deze gamechanger doet.

Hormonen reguleren onze stofwisseling, onze eetlust, onze kracht en de omvang van onze spieren. Maar ook waar we vet opslaan wordt door onze hormonen bepaald. Ze bepalen dus eigenlijk hoe wij eruit zien. Daarnaast bepaalt onze hormoonbalans ook hoe we ons voelen. De hersenen controleren namelijk onze hormonen, maar onze hormonen controleren ook onze hersenen. Een vicieuze cirkel, waar balans dus noodzakelijk is. En niet alleen voor vrouwen. Ook voor mannen is het cruciaal om balans te hebben in de hormoonhuishouding.

Met deze 8 weekse gamechanger zorg jij ervoor dat je echt een verschil kan maken. Oude patronen worden omgezet in nieuwe. Je ontvangt bij de aanvang van het traject een startpakket supplementen ter waarde van € 106,10. De 8 weekse gamechanger vraagt om een investering van € 769,00.

‘Nothing is impossible. The word itself says I’m possible!’

GAMECHANGER

Dit krijg je

  • Kick off met 0-meting

  • Tussentijdse meting om voortgang te bepalen

  • Eindmeting om resultaat te bepalen

  • Persoonlijk voeding-, trainings- en suppletie advies

  • Drie coachgesprekken

  • Dagelijkse begeleiding

  • Trainingsadvies

  • Startpakket supplementen t.w.v. € 106,10

Shannen | Review Bravery at home | Onze klanten

Ik heb dit traject als heel fijn ervaren. Er is goede begeleiding en Astrid helpt goed waar nodig en staat klaar om elke vraag te beantwoorden.

Normaal is een ‘dieet’ volgen moeilijk en moeizaam en is het totaal niet vol te houden. Maar dit voelde voor mij niet als een dieet. Ik moest gewoon mijn voeding anders indelen. Daarom is dit wel vol te houden!

Ik beveel Bravery at home aan, aan iedereen die kampt met klachten in de gezondheid, moeite heeft met afvallen en moeite heeft met zich aan een dieet te houden. Sluit een coaching traject af bij Astrid van Bravery at home en je zal zien dat je in 8 weken tijd al zo’n verschil merkt in je gezondheid en zelfbeeld.

Shannen Bulk
Klant van Bravery at home | Review

“This isn’t a diet plan, but it is a program tailored to you that teaches you to be a healthy person. The 8 week program was a great learning experience about how to fuel for the day and what foods were actually better for me. I achieved my goals and the reward of feeling better and losing weight was a good motivator. I would recommend working with Astrid to anyone looking to take control of their food choices and make real steps towards a healthy lifestyle in a sustainable and realistic way.”

Ken Crites
Anne-Marie Boogaarts | Review Bravery at home | Onze klanten

“In plaats van zes tot acht keer en ‘s nachts bijna ieder uur, heb ik nu nog maar een klein beetje last van opvliegers, zowel overdag als ‘s nachts. Ik slaap veel beter, voel me dus veel beter en als prettige bijvangst ook nog een paar kilo kwijt.

Astrid geeft heldere, nuchtere uitleg, op een no nonsens manier. Ze begeleid je eigenlijk dagelijks, maar laat je ook enigszins los, je moet het namelijk uiteindelijk wel zelf doen. Ze stuurt bij waar nodig en geeft tipsom het 1 of ander makkelijker te maken.”

Anne-Marie Boogaarts
Klanten | Bravery at home | Review

“Wij staan niet graag in de keuken. Eten moet lekker en goed zijn, maar vooral snel klaar en niet te ingewikkeld. Hier had je gelijk goede tips & tricks. Daarnaast heeft mijn vrouw haar leven lang al een angst voor het slikken van pillen, maar na enkele tips van jou heeft ze geen enkele moeite met de supplementen. Dat is al een overwinning op zich, maar ook haar huid en algehele gevoel is verbeterd. Wij zijn met jouw ondersteuning op weg om de door ons gewenste verbeteringen te bereiken. We bevelen jou van harte aan!”

Pieter Batist
Klant van Bravery at home | Hormoonbalans | Voedingscoach

“Voor het eerst in lange tijd ging een hardloopwedstrijd zoals ik had gehoopt: heerlijk gelopen en een prima tijd. Tuurlijk waren mijn benen verzuurd na afloop maar op dinsdag was dit al voorbij. Ik weet zeker dat je PHP programma hieraan bij gedragen heeft want ik heb mijn eetpatroon aangepast en ik voel me er echt beter door. Ik ga ermee door en hoor je tips in mijn hoofd resoneren dus dat zit wel goed.

Dank je voor je kundig advies en al je geduld.”

Elvira Hautvast

“Ik kwam bij Bravery at Home terecht met stevige spijsverteringsklachten. Daar wilde ik dringend vanaf, want de klachten zaten me in alle aspecten van mijn leven in de weg. Coach Astrid stelde gelijk vast wat er aan de hand was en adviseerde per direct te starten met een ander eetpatroon dan dat ik de afgelopen jaren had gevolgd. Door haar diepe kennis van zaken en de uitstekende wijze waarop ze de dingen weet uit te leggen, durfde ik in Astrid te vertrouwen. Bravery at home daagt je op een prettige wijze uit om aan je gezondheid te werken. En het resultaat is uiteindelijk ook daar!

Dankjewel Astrid van der Laan!”

Shyrin Karamat-Ali
Susann Schwozer | Klant van Bravery at home

“Ik heb bij Astrid het PHP programma in een groep gevolgd met ongelooflijk goede resultaten. Astrid motiveert de groep en volgt elke maaltijd via de groepsapp zodat zij ten alle tijden kleine tips kan geven. Na afloop van het programma voelde ik mentaal sterker, had ik meer rust en energie en ben ik centimeters kwijt en kilo’s afgevallen. Ik kan het iedereen aanraden. ”

Susann Schwozer
Diny van der Laan | Klant van Bravery at home | Personal Hormonal Profiling

“Vorig jaar bij Astrid het PHP programma gevolgd met een goed resultaat. Het was even wennen om vaker groente te eten en om vaker te koken, maar het fijne was dat ik mij na deze drie weken veel beter voelde dan voorheen. In de vakantie het langzaamaan losgelaten maar dat beviel totaal niet. Het programma dus snel weer opgepakt en ook de supplementen weer trouw genomen en ik voel mij dus veel beter. Ik ben actiever, slaap beter en ben vrolijker en val ook nog langzaam af. Reden genoeg om door te gaan met PHP.”

Diny van der Laan

Are you brave enough?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens