Wat kilo’s kwijt, een wens van velen. Het goede nieuws: iedereen kan het. Je moet er alleen achter komen welke manier voor jou het beste werkt.

De basis gaat altijd om de energiebalans. Dit gaat simpelweg over wat je verbruikt en hoeveel kcal je binnen krijgt. Wanneer deze negatief is, er komt dus minder binnen dan dat je verbruikt, dan zal je afvallen.

Vervolgens wil je ervoor zorgen dat je de juiste hoeveelheid macronutriënten eet, oftewel de balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Hier ontstaan al de eerste grote verschillen. Wat voor de een werkt, kan voor de ander namelijk averechts werken.

Daarnaast weten we dat 98% van de mensen die afvallen met behulp van een dieet zijn binnen 5 jaar weer terug op het oude gewicht. Of zijn zelfs iets zwaarder. Het bekende jojo-effect. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Daarom is het belangrijk dat we kijken naar het grote geheel. Wat heb jij nodig om duurzaam af te vallen, dus om uiteindelijk ook op het gewenste te blijven. Iedereen is uniek en daarom begeleid ik al mijn klanten met maatwerk, zodat het traject echt bij jou past. Van de juiste energiebalans, tot het optimaliseren van de spijsvertering en waar nodig het in balans brengen van hormonen. Uiteindelijk kan iedereen blijvend afvallen, jij ook!

‘Anyone can do it, are you brave enough?’

HOE HET WERKT

Kilo’s kwijt

  • Elk traject is anders, omdat niemand hetzelfde is

  • Er vind een uitgebreide anamnese plaats

  • Persoonlijk voeding-, trainings- en suppletie advies

  • Tussentijdse coachmomenten

  • Dagelijkse ondersteuning

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens