Hormoonbalans is belangrijk om veel verschillende redenen. Hormonen reguleren namelijk onze stofwisseling, onze eetlust, onze kracht en de omvang van onze spieren. Maar ook waar we vet opslaan wordt door onze hormonen bepaald. Ze bepalen dus eigenlijk hoe wij eruit zien. Daarnaast bepaalt onze hormoonbalans ook hoe we ons voelen.

Wat betekent het voor mij

Dat klinkt heel theoretisch, maar hoe ziet dit er in de praktijk uit? Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik lekkerder in mijn vel zit en dat ik meer energie heb. Daarnaast is mijn hooikoorts verdwenen, zijn mijn nagels sterker en heb ik geen last meer van mijn darmen. Dit zorgt ervoor dat ik alles weer kan eten. En daarnaast ben ik ook nog wat kilo’s afgevallen, een fijne bijkomstigheid.

Voor mijn klanten

Bij mijn klanten zie ik hetzelfde gebeuren. Meer energie, een betere focus en veel beter slapen zijn vaak al resultaten die zij benoemen in de eerste 10 dagen. Een glutenintolerantie die uiteindelijk verdwijnt, net als hooikoorts en acne, zijn de effecten op langere termijn. En hoewel veel klanten bij mij komen om een paar kilo af te vallen, zijn zij uiteindelijk altijd blijer met deze resultaten dan die kilo’s die er ook af zijn.

Hoe komt dit?

Door de balans te herstellen in het lichaam, krijg je deze resultaten. Veel klachten die wij hebben, zijn uiteindelijk door onszelf veroorzaakt. Door onze levensstijl en de keuzes die we hierin maken. Meestal onbewust, omdat we simpelweg niet weten wat deze keuzes op termijn voor effect hebben. Het goede nieuws is dat we de klachten dus ook zelf op kunnen lossen!

Hoe doe je dit

Het is simpel, maar niet gemakkelijk. Dat zeg ik niet voor niets. En het herstellen van de balans is vaak ook niet in een aantal weken gebeurd. Het goede nieuws is dat iedereen het kan. Door de juiste keuzes te maken op gebied van voeding, beweging en leefstijl.

Inderdaad, hormoonbalans is belangrijk voor iedereen.

Ik wil me graag inschrijven voor de nieuwsbrief.

Waar mag de nieuwsbrief naar toe worden gestuurd?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens