Bravery at home is gestart vanuit mijn overtuiging dat ik anderen kan begeleiden in het behalen en behouden van een gezonde levensstijl. Dit is geen makkelijk proces geweest. Naast ervaringsdeskundige, ben ik namelijk al sinds 2018 voedingsdeskundige. Maar, het heeft tot 2021 geduurd voordat ik hier echt mee aan de slag ben gegaan.

Het begin was er al eerder

In 2015 heb ik de aardbeving in Nepal overleefd. Na een spannende 2,5 dag ben ik geëvacueerd. Eenmaal terug in Nederland begon een bijzonder verwerkingsproces. Ik realiseerde me dat ik andere dingen wilde in het leven. Wat dat precies was, was wel even zoeken. Ik ben toen wel al snel begonnen met de opleiding tot voedingsdeskundige.

Niet direct aan de slag

De opleiding heb ik gedaan naast mijn baan in loondienst. In 2018 geslaagd, maar niet direct aan de slag gegaan met klanten. Simpelweg omdat ik de manier die ik heb geleerd in de opleiding niet effectief vond. En ik zelf nog geen weg had gevonden in hoe ik dat wel goed, anders, zou kunnen doen.

Niet stil gestaan

Gelukkig heb ik niet stil gezeten in de tussen tijd. Ik ben voornamelijk met mezelf aan de slag gegaan. Met succes, ik ben namelijk 30 kilo afgevallen. Daarnaast heeft de balans in mijn hormonen ervoor gezorgd dat ik van mijn hooikoorts af ben, ik geen last meer heb van mijn darmen, mijn nagels sterker zijn en ik meer energie heb.

Ik weet dus waar ik het over heb. Niet alleen uit de boeken, maar ook uit eigen ervaring.

Bravery

Bravery, die naam is er niet voor niets. Moed en dapperheid passen bij mij en bij mijn bedrijf. Want het klinkt zo gemakkelijk, een gezonde levensstijl. Maar dat is het natuurlijk niet. Ik zeg dan ook altijd: Het is simpel maar niet gemakkelijk. En om je doelen dan te bereiken, daar is moed en dapperheid bij nodig.

Are you brave enough?

Ik begeleid daarom iedereen die een gezonde levensstijl wil hebben en behouden. Met specialisaties in het optimaliseren van de spijsvertering en het in balans brengen van de hormonen, is dit voor iedereen die wil mogelijk. Are you brave enough?

Ik wil me graag inschrijven voor de nieuwsbrief.

Waar mag de nieuwsbrief naar toe worden gestuurd?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens